Close
Type at least 1 character to search
Back to top

[a.c.d.c] AB

Malmö 31 augusti

Se där, nu blev det några dagar ändå, trots att jag tänkt vara tuffare mot mig själv. Men ”So it goes!” som Kurt Vonnegut brukade skriva, eller kanske ”Så kan det gå.”

Helgen var himla fin. I Åhus. Fredag och lördag kväll satt vi ute på uteplatsen och branten ner mot stranden och havet under två nästan vindstilla och magiska sensommarkvällar. Tydligen regnade det ymnigt på andra sidan Skåne då, på Näset och i Malmö. Märkligt.

På lördagen spelades det golf i solsken på Åhus Västra, trettiosex poäng för de som vet vad det innebär. På västkusten regnade det.

På söndagen lyckades jag rädda en fem-sex centimeter stor knallgrön gräshoppa, eller vårtbitare kanske det heter, från innemiljön i stugan till den betydligt skönare utemilön vid strandbanken. Han, eller hon, flög snabbt och fint iväg, inget hoppande där inte.

De senaste dagarna har jag annars satt färg och form på ett mycket spännande projekt för ett uppstartsbolag inom MedTech. Ska bli kul att följa. Kanske dyker det upp här så småningom, i Galleriet.

Nu när jag äntligen har kommit i gång med bloggen så är det även dags att rensa upp här på hemsidan. Webbdesign är ju område som ständigt befinner sig i rörelse. Det är många hemsidor jag gjort som inte är representerade på min sida, än. Och vissa har säkert hunnit försvinna igen, i någon re-design.

Time to shape up! Vi hörs!

Post a Comment