Close
Type at least 1 character to search
Back to top

[a.c.d.c] AB

Bloggen är tillbaka, igen

Promises. Promises. Promises.

Fantastisk sensommardag. Nitton, tjugo grader varmt redan vid tiotiden. Solen lyser över Västra hamnen. Fyra komma tre kilometer promenad. Och onekligen fyra komma tre kilometer tankar.

Men det var inte förrän i slutet av promenaden som jag kom på idén, att återigen försöka mig på dagliga anteckningar på hemsidans bloggsida.
Jag tänkte som vanligt på plotten i bok nummer två. Den första lever fortfarande ett liv på några förlags manusavdelningar, hoppas jag.
Har fått några refuseringsbrev, de flesta ganska opersonliga men också ett som jag blev ordentligt peppad av, från Bookmark. Peppad av ett refuseringsbrev, kan man bli det? Tydligen.

Nu har jag redan börjat redigera de tankar jag skrivit i början, aja-baja, här ska det ju flöda, flöda tankar och idéer. Dessutom ska det då och då fotograferas under promenadens gång, om jag ser något intressant som är värt att förevigas.

Mycket jobb för tillfället, vilket förstås är trevligt men det är nog därför också som jag behöver strukturera mig lite bättre och skapa slottar för det som ska göras. Arbetet har sin tid, skriveriet sin, bloggandet sin. Struktur ger fokus och fokus ska det bli, på en sak i taget. Nej, nu ska jag gå i gång med nästa slot, ett ägarebyte av en domän och lite webboriginal. Slotten brunsch däremellan avlöpte väl. Ses imorgon!

Insåg, by the way, att det var ungefär ett år sedan det var liv på den här sidan… Uruselt egentligen…

Dagens bild från Scaniaparken är inte helt fräsch, togs den 8 september 2023 klockan 09.30.