Close
Type at least 1 character to search
Back to top

[a.c.d.c] AB

Förundrad

Nu gick det några dagar igen. Fredag, lördag och söndag blev det inte så mycket spaningar, det var ju golf, Solheim Cup. Spännande och kul att titta på, dessutom en härlig upplösning med en grym Caroline Hedwall som gick fram som en bulldozer.

Men igår tog jag en promenad, genom djungeln här nere i Västra hamnen och jag blir förundrad nästan varje gång över alla detaljer som kännetecknar området, över den fascinerande och inbjudande miljön och sänder en varm tanke till den stadsarkitekt som godkände detta myller av byggnader, parker och sociala ytor.

Att gå längs bryggan en solig sommarkväll är som att befinna sig i en helt annan del av världen, hela staden är här med alla dessa kulturer som samlas runt strandpromenaden. Härligt!

Det enda som stör är de som kör omkring med uppenbara ljud- och motorproblem, som tycker det är kul att störa, men då får man sända en tanke till sin egen ungdom och all protest som ingick i den. Det hör ju till på något sätt, att hitta sin roll här i världen genom olika små protestyttringar.