Anders Dahlström är Art Director, grafisk formgivare, webbdesigner – kort sagt marknadskommunikatör – och hjälper företag att kommunicera med sina kunder med hjälp av alla de verktyg som står till buds.
Läs Anders CV här >>

Fullservicebyrå

[a.c.d.c] fungerar som en fullservicebyrå för mindre och mellanstora företag – tack vare många och bra samarbetspartners: tryckerier, fotografer, webbteknikföretag m fl.

Vi har dessutom något som de flesta reklam- och kommunikationsbyråer saknar, en förmåga att ta hand om kommunikationen både inåt i organisation och utåt, i form av marknadskommunikation.

Tillsammans använder vi våra kunskaper för att förändra, för att skapa bättre kommunikation mellan er och era kunder, för att skapa bättre kommunikation internt, för att få hela organisationen att samverka på bästa sätt – kommunikation för förändring.

Frilans AD

Anders Dahlström kan hyras ut, utan problem.
Som freelance AD kan jag ingå i en arbetsgrupp hos er på i stort sett vilken nivå som helst. Med den erfarenhet jag besitter, från arbete med stora och många gånger globala kunder (som anställd under tolv år hos Navigator Communications, en av Skånes största och bästa byråer och som frilansare för både Navigator och andra byråer), och med mindre företag, både som frilansare och i min egen verksamhet, kan jag göra skillnad. Jag kan tillföra nya idéer och kreativitet när det behövs och jag kan bidra med struktur där det behövs.

Frilansoriginalare

Vissa tycker att göra original är väl inget för en AD men jag gillar det. Jag tycker om att föra en idé hela vägen, från skiss och tanke till tryck eller digital publisering, tycker om att sätta tänderna i en årsredovisning, ett prospekt eller dylikt. Så tveka inte att lägga ut denna typ av original om ni inte hinner med själva.

Webbdesigner

De senaste åren har det blivit mycket webb, både för små och stora kunder. Teknikerna har varierat men nu är det mest WordPress som gäller. Min styrka är, förutom design givetvis, att strukturera och pedagogisera kommunikationsflödena. Utbildad copywriter som jag är (vilket kanske är en överraskning i CV:t för en AD men så är det).