Var i Ystad hela dagen igår, på ett internetseminarium: Internet i fokus.
Och det var riktigt, riktigt bra! (inte allt men det mesta…)

Jag fick lära mig en massa nyttigheter.

Visste ni t ex att Google’s sökmotoralgoritm har ändrats 400 gånger bara det senaste året. Vilket ju givetvis gör att förutsättningarna för att synas i sökningar i princip förändras mer en en gång om dagen! Och hur viktigt det då är med en genomtänkt SEO-strategi. Mycket bra föredragshållare här var Magnus Äng, TopVisible

Jag fick veta hur nyttigt LinkedIn kan vara som säljinstrument, hur man kan gör responsiva webblayouter i Dreamweaver CS6, fick se framtidens trender inom webbdesign och TV-grafik, att de närmar sig varandra mer och mer, utseendemässigt, och att man kan bygga hela sin verksamhet på resultat, som Resultify gör.

Och jag fick se Ystad teater på insidan, en väldigt fin gammal klassisk teaterlokal med loger, balkonger och allt. Mysigt!

Det hela avslutades som sig bör med en liten paneldebatt.

/anders